Aula informàtica

Aula informàtica

dijous, 30 de març del 2017

Taller de Modelat 3D i Realitat Virtual a 6è

Escola DURAN I BAS + ATENEU de FABRICACIÓ Les Corts



Amb la implementació d’aquest programa docent a l’Escola Duran i Bas volem incentivar l’estimulació creativa dels estudiant al voltant de dos eixos:

·        Per una banda la introducció al programa de modelat 3D Google SketchUp per tal de que puguin ser capaços de crear i/o manipular objectes i espais en software gratuït i molt fàcil d’utilitzar. Es tracta d’unir la seva passió pels videojocs i la geometria com a mitjà de creació per a afavorir un entorn d’aprenentatge actiu.

·        Per altra banda el pas d’aquest modelat al sistema de Realitat Virtual ( VR ) mitjançant les ulleres Cardboard per a Smartphone per tal de poder visualitzar, viure i comunicar als demés les seves idees traspassades al món virtual. Amb la col·laboració de l’Ateneu de Fabricació de Les Corts l’escola comptarà amb aquest instrument d’aprenentatge.

Es tracta de capacitar-los per a que siguin autònoms en la creació i potenciar la seva participació a les decisions sobre els espais de l’escola, a l’hora que aprenen eines creatives TIC de fàcil accés per a la seva edat.


Per a afavorir la integració de les noves tecnologies com a element potenciador d’aquestes capacitats en els estudiants, els hi suggerim la descàrrega d’aquesta eina per a permetre l’aprenentatge autònom: Google SketchUp Make, gratuït per a ús educatiu.


Sistema Operatiu – WINDOWS 64 bits:   https://dl.trimble.com/sketchup/SketchUpMake-es-x64.exe

Sistema Operatiu – MAC OS X:   https://dl.trimble.com/sketchup/SketchUpMake-es.dmg



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada