Aula informàtica

Aula informàtica

dissabte, 12 d’octubre del 2013

Aprenem a editar un BLOC



També al cicle superior volem començar a aprendre a com editar un Bloc. Per això, amb l'eina KIDBLOG, trobem una forma senzilla i ràpida de fer-ho.

"Kidblog és construït pels professors, per als professors, perquè els estudiants puguin obtenir el màxim profit del procés d'escriptura. La nostra missió és capacitar els professors per aprofitar els avantatges de la revolució digital que ve en l'educació. Mentre els estudiants es converteixen en creadors - no només els consumidors - d'informació, reconeixem el paper fonamental dels docents com a moderadors de discussió i curadors de contingut a l'aula. Amb Kidblog, professors monitor? Controlen totes les activitats dins de la seva comunitat de blocs d'aula.

Kidblog és segur. Kidblog proporciona als professors les eines necessàries per ajudar els estudiants a navegar amb seguretat. Kidblog permet als estudiants a exercir la ciutadania digital en un espai blogging d'aula segura i privada."



I per començar han fet una primera entrada, post, de presentació. Han redactat sobre ells, han pujat una imatge i un video sobre la música que els agrada.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada